10 gezonde werkgewoontes cover
Boeken

Presteren en in vorm blijven is makkelijker dan je denkt

10 Gezonde werkgewoontes: goede voornemens werken nu wél

Door | 4 januari 2017

Hoe zorg je ervoor dat je deze keer je goede voornemens wél nakomt? Die vraag kan Rogier van Hoorn heel duidelijk beantwoorden. Dankzij zijn boek ’10 Gezonde werkgewoontes’ lukt het je dit keer wel om je goede voornemen vol te houden! 

 

Elk jaar besluit zo’n 80 procent van de Nederlanders om iets positief te veranderen in hun leven met goede voornemens. Slechts 17 procent lukt dit volledig. Het is dus een lastige opgave. 

 

Van Hoorn: ‘Het is niet zo moeilijk om goede voornemens te maken en een eerste stap te zetten. Volhouden blijkt een grote uitdaging, dat zien we overal. In mijn pas verschenen boek 10 Gezonde werkgewoontes laat ik zien hoe je beter presteert en in vorm blijft. Thuis en op het werk. Ik geef praktische tips en een model om je gedrag blijvend te veranderen. Hoe je je dromen en goede voornemens in kleine stapjes wél bereikt, door haalbare doelen te stellen en er kleine gewoontes van te maken. Zoals een korte wandeling maken na de lunch. Als je dat dagelijks doet, wordt het routine. Dan heb je er geen wilskracht meer voor nodig maar is het net zoiets als tandenpoetsen.’  

 

Het boek ‘10 Gezonde werkgewoontes’ geeft inzicht in je energiebalans en helpt je om vast te stellen welke energiebronnen zijn verstoord. Hoe je op basis daarvan je prioriteiten stelt en gezonde gewoontes creëert. Het boek is daarom ook een mooie periodieke vitaliteitscheck. Met tien openhartige verhalen van mensen uit de top van het bedrijfsleven over wat voor hen werkt. En oefeningen voor op kantoor, recepten en slaaptips. Een boek voor iedereen die mentaal en fysiek fit wil blijven.

 

Over Rogier van Hoorn 

Rogier van Hoorn is fysiotherapeut, executive coach en medeoprichter van HC Health, specialist in wellbeing en performance. Als coach en spreker ondersteunt hij organisaties en hun leiders in het optimaliseren van hun gezondheid en vitaliteit.

 

Meer informatie

Auteur: Rogier van Hoorn

Uitgeverij: BigBusiness Publishers

ISBN: 978 94 9175 735 8

Prijs: € 17,50

 

10 gezonde werkgewoontes is hier te bestellen

 

10 gezonde werkgewoontes

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen