Artikel

25 tips voor klimaatneutrale huisvesting

Door | 6 januari 2016 | Bron: Facility Management Magazine

Het kiezen voor duurzame huisvesting is een belangrijk onderdeel van het MVO-beleid. De uitstoot via gebouwen, installaties en services is maar liefst 9% (17 megaton) van de totale CO₂-uitstoot in Nederland.

 

Van facility managers wordt daarom steeds meer een leidende rol gevraagd op het vlak van duurzaamheid. Uit onderzoek van Facility Management Nederland blijkt dat 60% van de bedrijven tussen de 1 en 5 miljoen euro uitgeeft voor de inkoop van facilitaire diensten, dat maakt samen een enorm duurzaam potentieel.

 

Lees de 25 tips voor klimaatneutrale huisvesting van MVO Nederland en FMM

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen