3 lessen die we kunnen leren van circulaire businessmodellen
Artikel

3 lessen die we kunnen leren van circulaire businessmodellen

Door | 18 april 2016

Op nationaal en internationaal niveau investeren steeds meer bedrijven in circulaire producten. Deze bedrijven zien in dat circulair ondernemerschap de waarde van producten zo lang mogelijk op een zo hoog mogelijk niveau houdt. Wat valt er uit hun opgedane ervaringen te leren?

 

Als antwoord op deze vraag heeft Antoine Heideveld, directeur van Het Groene Brein, het artikel ‘Kansen voor Circulaire businessmodellen’ geschreven, dat gepubliceerd is in de speciale uitgave van Tijdschrift Milieu rond het thema Circulaire Economie (maart 2016). In dit artikel gaat hij in op drie belangrijke lessen die we kunnen leren van hedendaagse voorbeelden van circulaire businessmodellen die worden toegelicht met het behulp van de ‘value hill’.

 

Lees ‘Kansen voor circulaire businessmodellen’ in Tijdschrift Milieu

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen