Artikel

3 Tips om een duurzame leider te worden

Door | 24 december 2015 | Bron: Werken2.0.nl

Een ruime blik, open staan voor veranderingen en de bereidheid om te leren. Leiders die deze eigenschappen laten zien, houden het langer vol.

 

Vasthoudend zijn alleen is niet genoeg, het gaat er vooral om oog te hebben voor wat goed ging en wat (nog) beter kan. Daarvoor moeten we ons regelmatig fysiek, mentaal en emotioneel herijken. John R. Ryan, president en CEO van het Center for Creative Leadership noemt drie vaardigheden die onmisbaar zijn voor duurzame managers. En wat voor managers geldt, kan voor ‘gewone’ medewerkers met professionele ambities net zo goed waar zijn. Wie zichzelf regelmatig ‘oprekt’, maakt meer kans op duurzamer inzet.

 

Lees de tips op Werken 2.0.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen