Artikel

400 retailers staan op tegen voedselverspilling

Door | 8 januari 2016 | Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Ruim 400 retailers en voedingsproducenten wereldwijd hebben tijdens het Consumer Goods Forum 2015 toegezegd hun voedselverspilling binnen tien jaar te halveren.

 

Vooral het uitwisselen van ervaringen moet de reductie helpen bewerkstelligen. ‘Het idee is om voedselverspilling zo veel mogelijk te beperken en we richten ons nu op de bedrijven waarbij het managen van verspilling nog in de kinderschoenen staat, zodat ze kunnen leren van de koplopers’, aldus Ignacio Gavilan, directeur duurzaamheid bij het CGF.

 

Lees meer via Duurzaam Bedrijfsleven

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen