Video

4MORGEN: gratis doneren voor iedereen!

Door | 22 december 2015

4MORGEN biedt een bijzondere manier van winkelen waarbij je met elke online aankoop gratis goede doelen steunt. De organisatie heeft afspraken met honderden webwinkels, waaronder Zalando, CoolBlue, Viking en Staples. Iedere keer als je iets koopt via 4MORGEN keren deze winkels een bedrag uit, dat je aan een goed doel naar keuze mag doneren.

 

Het online platform is ontstaan omdat initiatiefnemer Martijn Franssen meer wilde bijdragen aan de wereld en de mensen om hem heen. ‘Ik zet me al jaren in voor organisaties als Amnesty International en het Haags Dierencentrum en ik zie welk verschil donaties kunnen maken. Om goede doelen extra te steunen zonder dat de consument dit geld kost, werkte ik het concept 4MORGEN uit.’ Steeds meer goede doelen zijn via dit platform te steunen, waaronder UNICEF, de Plastic Soup Foundation en de Dierenbescherming.

 

 

Steun jouw goede doel gratis!  Wie wil jij steunen? Bezoek de website

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen