5 manieren om je impact te beoordelen
Artikel

5 manieren om je impact te beoordelen

Door | 12 februari 2016 | Bron: MVO Nederland

Doe ik het goed genoeg? Maak ik echt een verschil? Die vraag stellen veel ondernemers zichzelf. Maar hoe weet je of jouw gemeten impact groot of klein is?

 

Misschien is impact maken geen onderdeel van je missie als bedrijf. En probeer je je bedrijfsactiviteiten gewoon op een zo goed mogelijke manier uit te voeren. Ook dan kun je kijken in hoeverre je jouw eigen doelen hebt gehaald. Edith Kroese van impact-adviesbureau Avance geeft op grensverleggers.nl vijf manieren om je eigen impact te beoordelen, en die van anderen.

 

Lees meer op grensverleggers.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen