5 Stappenplan Slimme Mobiliteit
Stappenplannen, Tools

5 Stappenplan Slimme Mobiliteit

Door | 5 oktober 2016

De MJA3 gebruikersgroep ICT & financiële dienstverleners heeft een stappenplan ontwikkeld voor Slimme Mobiliteit. Bedrijven kunnen daarmee stapsgewijs hun energieverbruik verminderen. Met passende werklocaties en slimme mobiliteit verlagen ze hun milieubelasting én mobiliteitskosten.

 

Jeroen van der Tang is manager Duurzaamheid & Milieu van branchevereniging Nederland ICT: ‘Bij zakelijke dienstverleners met grote leasewagenparken en veel autokilometers komt ongeveer 80% van de CO₂-uitstoot voort uit mobiliteit. Zij kunnen niet om maatregelen heen op het gebied van mobiliteit.’ Het Stappenplan Slimme Mobiliteit is daarom ook interessant voor veel andere sectoren.

 

De gebruiker doorloopt vijf stappen, bij elke stap staat wat de diensten, tools en scans zijn die sinds 2009 op de markt kwamen. Het stappenplan brengt ook alle informatie over werkplekken, vastgoed en locatiebeleid samen.

 

Lees verder op rvo.nl

Ga naar het Stappenlan Slimme Mobiliteit

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen