Stappenplannen

5-Stappenplan energiebewust ondernemen

Door | 5 januari 2016

We zijn met z’n allen verantwoordelijk voor een wereld waarin we ook over twintig jaar nog steeds zaken kunnen doen. Dat kan alleen maar wanneer we vandaag nog starten met het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen. Het Nederlandse bedrijfsleven wil en kán daarmee aan de slag.

 

Het Klimaatplein probeert organisaties daarbij te begeleiden door middel van allerlei praktische tips en instrumenten. Een van die manieren is het gratis 5-stappenplan naar energiebewust ondernemen, waar vijf vragen centraal staan: Waar wordt binnen mijn organisatie energie verbruikt? Hoe bespaar ik op het energieverbruik van mijn organisatie? Hoe ga ik zelf duurzame energie opwekken? Waarmee compenseer ik (nog) niet te reduceren CO₂-uitstoot? En hoe communiceer ik de genomen stappen met mijn stakeholders?

 

Ga naar het gratis 5-stappenplan energiebewust ondernemen

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen