5 voorspellingen voor de deeleconomie in 2016
Artikel

5 voorspellingen voor de deeleconomie in 2016

Door | 9 februari 2016 | Bron: Sprout.nl

De deeleconomie is een kweekkamer voor bedrijven met exponentieel groeiende waarderingen en gebruikersaantallen. Daarmee groeide in 2015 ook het aantal boeiende confrontaties met de gevestigde orde.

 

Bestaande corporates zullen zich opnieuw moeten uitvinden om in de toekomst nog relevant te zijn. Wat gaat 2016 allemaal brengen? Deeleconomie-expert Martijn Arets blikt vooruit in een artikel op Sprout.nl en geeft vijf voorspellingen voor de deeleconomie.

 

Lees verder op de website van Sprout

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen