MVO_Manager_2015_HD (1 van 1)
Artikel

5e editie MVO Manager van het Jaar verkiezing!

Door | 28 april 2017

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de ‘MVO Manager van het Jaar’ verkiezing georganiseerd. MVO-adviesbureau Sustainalize organiseert deze verkiezing samen met Moonen Packaging. TGTHR is mediapartner van de verkiezing. Eén aanvullende partner wordt nog gezocht.

 

MVO-manager is inmiddels een veel voorkomende en gewaardeerde beroepsgroep. Analoog aan vergelijkbare verkiezingen als de CPO-, CFO- en Communicatiemanager van het jaar heeft Folkert van der Molen (destijds werkzaam bij advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV) in 2012 het initiatief genomen voor het instellen van de jaarlijkse verkiezing van MVO manager van het jaar.

 

Doel van de verkiezing is het extra erkennen van de inspanningen en resultaten van de bevlogen MVO-manager. Deze ‘competitie’ kan op zijn beurt weer extra initiatieven, inspanningen en resultaten onder vakgenoten bewerkstelligen, met als resultaat: betere MVO-prestaties van bedrijven en meer aandacht voor MVO.

 

Eerdere ‘MVO Managers van het jaar’ waren:

2012: Annette van Waning (MVO-manager Vebego)

2013: Anniek Mauser (Directeur Duurzaamheid van Unilever Benelux)

2014: Carola Wijdoogen (directeur Duurzaam ondernemen/CSR Nederlandse Spoorwegen)

2015: Birgitta Kramer (Sustainability Manager van Vitens)

 

In 2016 is er geen verkiezing geweest. In 2017 wordt de 17e editie georganiseerd, nu vanuit het MVO-adviesbureau Sustainalize in samenwerking met Moonen Packaging. TGTHR is mediapartner van de verkiezing. Eén aanvullende partner wordt nog gezocht.

 

Op 9 november in Den Bosch zal de winnaar met de titel ‘MVO Manager van het Jaar 2017′ bekend worden gemaakt tijdens het Nationaal Sustainability Congres ‘Purpose, Action, Impact!’.

De winnaar ontvangt een bokaal en een prachtig weekendarrangement voor twee personen in Duurzaam Landgoed Zonheuvel in Doorn.

 

Meer informatie over de ‘MVO Manager van het jaar’-verkiezing

Kom naar het Nationaal Sustainability Congres!

 

Foto boven artikel: Birgitta Kramer, MVO Manager van het jaar 2015

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen