6 speerpunten voor duurzame inzetbaarheid
Artikel

6 speerpunten voor duurzame inzetbaarheid

Door | 2 maart 2016

Weg zijn de jaren van absolute loyaliteit aan de baas. Werknemers wisselen vaker dan ooit van baan. Werkgevers moeten harder werken om werknemers geïnteresseerd, betrokken, gemotiveerd en fit te houden voor een langdurige periode binnen een bedrijf.

 

Duurzame inzetbaarheid heet dat. Volgens Danny Wilms van Workbooster draait dat om veel meer dan alleen gezondheid en goede arbeidsvoorwaarden: ‘[…] Het gaat om de continue aansluiting tussen wat een werknemer kan en wil en wat het werk vraag en biedt.’

 

Werkgevers moeten dus blijven investeren in hun werknemers en dat betekent niet alleen in de benodigde kantoorartikelen voor het personeel. Want, zegt Fleur Dinjens, van Dinjens adviesbureau: ‘Bij krapte raak je beste mensen het eerste kwijt. Stimuleer hen te blijven door een interessante werkgever te zijn. Wees goed voor je mensen.’

 

De twee experts identificeren op allesoverhr.nl 6 speerpunten voor duurzame inzetbaarheid.

 

Lees de 6 speerpunten op de website van Allesoverhr.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen