Artikel

7 nuttige tips om ploegendiensten gezonder te maken

Door | 24 december 2015 | Bron: Management Team

Er wordt steeds meer bekend over de negatieve effecten van het werken in ploegendiensten voor de gezondheid van werknemers. Het 24-uurs ritme wordt ernstig verstoord, en dat kan leiden tot fysieke en mentale problemen zoals meer kans op depressie, meer stress, een verhoogde kans op ongevallen en een verlaagde productiviteit.

 

Een Brits slaapinstituut concludeerde al enkele jaren terug de enorme impact van slaapgebrek met een onderzoek; zo wordt het gelinkt aan een hele reeks van (dure) welvaartsziekten, zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Maar als jouw bedrijf niet anders kan dan volcontinu werken, wat kun je er dan zoal aan doen?

 

Lees het artikel van Management Team

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen