Artikel

8 handige tips om je CO₂-uitstoot te verlagen

Door | 6 januari 2016 | Bron: MVO Nederland

Nu de rechter zich heeft uitgesproken over het Nederlandse klimaatbeleid, ligt de bal weer bij de overheid. Maar een beetje ondernemer gaat natuurlijk niet zitten afwachten.

 

Wil je binnen jouw bedrijf ook de voetafdruk verkleinen, maar weet je niet waar je moet beginnen? MVO Nederland heeft 8 handige tips op een rij gezet om je CO₂-uitstoot te reduceren en daardoor klimaatneutraal te gaan ondernemen.

 

Bekijk de 8 tips van MVO Nederland

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen