86 procent duurzaamheidsmanagers gelooft in belang circulaire economie voor hun bedrijf
Artikel

Resultaten UPS/GreenBiz Circular Economy Research Study 2016 bekend

‘86% mvo-managers gelooft in belang circulaire economie voor hun bedrijf’

Door | 5 april 2016

UPS heeft de resultaten bekend gemaakt van zijn 2016 UPS/GreenBiz Circular Economy Research Study. Daaruit blijkt onder andere dat het aantal managers dat gelooft in het belang van de circulaire economie – waarin (onderdelen van) producten oneindig worden hergebruikt – is verdubbeld in de afgelopen twee jaar.

 

Bijna negen van de tien duurzaamheidsmanagers (86%) geloven dat circulaire economie belangrijk zal zijn voor hun bedrijf in de komende twee jaar. Twee jaar geleden was dit nog maar 47%. Deze groei komt voornamelijk uit de technologische sector, waarbij computers en telefoons steeds vaker na hun primaire levenscyclus worden ingenomen en de onderdelen worden hergebruikt.

 

 

INFOGRAPHIC 86 procent duurzaamheidsmanagers gelooft in belang circulaire economie voor hun bedrijf

 

Lees de belangrijkste bevindingen (NL) van het onderzoek op duurzaam-ondernemen.nl

Download het rapport (EN) van UPS en Greenbiz

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen