Artikel

9 tips voor een innovatief en toekomstbestendig bedrijf

Door | 28 december 2015 | Bron: MVO Nederland

Bedrijven staan de komende jaren voor grote uitdagingen: vergrijzing, globalisering en technologische ontwikkelingen dwingen ons om anders te gaan werken.

 

Maar hoe werk je toe naar een innovatief en toekomstbestendig bedrijf? De Expeditie Sociale Innovatie biedt tools om te innoveren en je bedrijf toekomstbestendig te maken. Bedrijven die deze expeditie onlangs hebben afgerond willen hun ervaringen delen, en MVO Nederland heeft op basis van deze ervaringen negen mooie tips op een rij gezet.

 

Bekijk de 9 tips voor een innovatiever bedrijf

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen