Sep
  25

  Dutch Green Building Week

  De zevende editie van de Dutch Green Building Week vindt plaats van 25 tot 29 september 2017. Het thema van deze editie is ‘Meters maken’. Deze week staat volledig in het teken van Deltaplan Duurzame Renovatie.

   

  Thema: Meters Maken

  Deze editie van de DGBW is de meest noodzakelijke uit de geschiedenis. Met ‘Parijs’ in het achterhoofd, wetgeving in het vooruitzicht en gunstige marktomstandigheden is het nu hét moment om de versnelling in gang te zetten. Aanzienlijk meer gebouwen moeten sneller en grondiger worden verduurzaamd. Het thema voor de Dutch Green Building Week 2017 is daarom Meters Maken.

   

  Deltaplan Duurzame Renovatie

  Het thema Meters Maken sluit aan op de ontwikkeling van het Deltaplan Duurzame Renovatie, een initiatief van Dutch Green Building Council. Met het Deltaplan Duurzame Renovatie maakt de bouw- en vastgoedsector meters voor een duurzaam gebouwde omgeving en laat zien dat ze haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

   

  Jij bent belangrijk, laat het zien!

  Jij speelt een belangrijke rol in het succes van het Deltaplan. Je hebt ook een grote verantwoordelijkheid. Door mee te doen aan de DGBW kun je dit laten zien. Je kunt meedoen met jouw eigen activiteit. Dat kan van alles zijn, van een ‘open huis’ tot een themaborrel, van lezing tot rondleiding. Je kunt zelf een activiteit organiseren of in samenwerking met andere organisaties. Wij staan open voor alle suggesties. Kijk voor inspiratie naar de terugblik van voorgaande edities.

   

  Meer informatie en deelnemen

  Op de website www.dgbw.nl vind je meer informatie en lees je meer over de voorwaarden voor deelname. Via het aanmeldformulier kunt je je activiteit direct aanmelden.

   

  Nog even terugkijken? Op deze pagina vind je de reportage van de week en foto’s en video’s van enkele activiteiten in de week. Ook vind je hier alle sponsoren en deelnemende organisaties van vorig jaar.

  Magazine TGTHR

  Wil je óók TGTHR magazine ontvangen?

  Neem een abonnement en krijg voor
  slechts € 39,- het 84 pagina's tellende magazine
  vier keer per jaar toegestuurd!

  Klik hier om een abonnement te nemen