• Home > Agenda > Intervisie MVO professionals – Groeien in je vak door te sparren met collega’s uit de sector
  Intervisie-MVO-professionals-–-Groeien-in-je-vak-door-te-sparren-met-collega’s-uit-de-sector
  Oct
  26

  Intervisie MVO professionals – Groeien in je vak door te sparren met collega’s uit de sector

  De problemen die professionals in duurzaamheid tegenkomen, zijn vaak voor iedereen herkenbaar en toch kijkt iedereen er anders naar. Dat is de sleutel. Door in groepsverband te bespreken waar je tegen aanloopt, breng je elkaar op nieuwe ideeën, krijg je nieuwe inspiratie, doorbreek je je eigen gedachtencirkel en kan je effectiever zijn. Werk jij al geruime tijd in duurzaamheid, loop je tegen bepaalde zaken aan en wil je graag sparren met en leren van vakgenoten? Meld je dan aan voor het programma Intervisie MVO professionals!

   

  Iedereen legt zijn of haar eigen specifieke case voor aan de groep. Gedurende 4 intervisiesessies leer je – onder professionele begeleiding –  van de ervaring en feedback van vakgenoten aan de hand van vraagstukken en successen uit de dagelijkse praktijk. De exacte werkvorm wordt per keer afgestemd op de case en is daarom elke keer anders, maar omvat altijd dat de deelnemers elkaar bevragen, aanvullen, adviseren en ondersteunen. De intervisiesessies vinden plaats op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwelijkheid en worden begeleid door ervaren coaches Annick Schmeddes en Harriët Walinga.

   

  Meer informatie op: http://www.sustainabletalent.nl/loopbaanbegeleiding/intervisie-mvo-professionals/

  Wil jij sparren met collega’s uit de sector over duurzaamheidsvraagstukken? Meld je dan aan voor Intervisie MVO professionals! Bel met Annick op 030 – 888 20 50, stuur een bericht via het contactformulier op bovenstaande website of e-mail naar info@sustainabletalent.nl. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen als je nog vragen hebt.

   

  Locatie

  Magazine TGTHR

  Wil je óók TGTHR magazine ontvangen?

  Neem een abonnement en krijg voor
  slechts € 39,- het 84 pagina's tellende magazine
  vier keer per jaar toegestuurd!

  Klik hier om een abonnement te nemen