Sep
  12

  MVO Inspiratie Event

  Dit jaar zijn er meer ontwikkelingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dan ooit tevoren. Natuurlijk willen we jou constant op de hoogte houden van alle ontwikkelingen zodat jij gegarandeerd koploper blijft binnen de branche waarin je je bevindt.

  Eén van de kernwaarden van MVO Consultants is ‘inspireren’. En dit gaan we dan ook volop doen tijdens ons MVO Inspiratie Event op 12 september 2017 in de Jaarbeurs, Utrecht. 

  Deze middag zit vol met momenten waarop jij je zult verbazen, je gemotiveerd zult voelen en na afloop kan je niet wachten om met al deze opgedane inspiratie aan de slag te gaan. Geen zorgen, dit durven we je echt te beloven ;-).

  Niet alleen Nick van Moerkerk zal alle exclusieve ins en outs met je delen, maar er zullen dit jaar ook twee bijzondere gastsprekers aanwezig zijn die jij niet wil en eigenlijk ook gewoon niet mag missen.

  Programma

  Als jij zorgt dat je om 13:00 aanwezig bent in de Jaarbeurs, zorgen wij ervoor dat daar een heerlijke kop koffie of thee en een hartverwarmend ontvangst voor je klaarstaat.

  Het event is om 16:00 afgelopen. Dat betekent dat jij nog voor de drukke spits in de auto of trein zit en de hele avond de tijd hebt om alle informatie op je in te laten werken.

   

  Het programma:

  • 13:00 – Duurzaamheidsmarkt met onze eigen Duurzame Leveranciers
  • 14.00 – De laatste trends en ontwikkelingen in MVO land – Nick van Moerkerk – MVO Consultants
  • 14:30 – Gastspreker 1 – Patrick de Potter – EMEA EHSS&S Manager – Tesla Motors
  • 15.00 – korte pauze
  • 15:15 – Gastspreker 2 – Deze inspirerende spreker maken we later bekend
  • 15:45 – Afsluiting event door Nick van Moerkerk – MVO Consultants
  • 16:00 – Afronding

  De sprekers tijdens het MVO Inspiratie Event

  Gastspreker 1 – Patrick de Potter – EMEA Environmental/Health/Safety/ Sustainability and Security Manager – Tesla Motors EU

  Patrick is in 2013 als H&S manager gestart bij Tesla Motors EU. Hier heeft Patrick een enorme klus geklaard met betrekking tot de veiligheid op de locaties. Patrick heeft hier prachtige anekdotes over die hij graag met jullie deelt.

  Momenteel is Patrick EMEA EUS&S manager van Tesla Motors EU en verantwoordelijk voor meer dan 60 Tesla vestigingen in heel Europa. Een functie met enorme uitdagingen die hij graag met ons deelt tijdens het MVO Inspiratie Event.

   

  Gastspreker 2 – We laten je nog even in spanning 🙂

  Dagvoorzitter – Nick van Moerkerk – Oprichter MVO Consultants

  Nick is een gepassioneerd duurzaam ondernemer. MVO is een snel groeiend thema en het is voor bedrijven lastig om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.

  Tijdens het MVO Inspiratie Event neemt Nick jullie mee in de laatste trends en ontwikkelingen in MVO-land. Op deze manier weet je precies hoe, en vooral wat, je moet doen als je met MVO aan de slag gaat.

   

  Locatie

  Magazine TGTHR

  Wil je óók TGTHR magazine ontvangen?

  Neem een abonnement en krijg voor
  slechts € 39,- het 84 pagina's tellende magazine
  vier keer per jaar toegestuurd!

  Klik hier om een abonnement te nemen