• Home > Agenda > Normkennis Milieu ISO 14001:2015 (uitgebreid)
  Normkennis Milieu ISO 14001:2015 (uitgebreid)
  Oct
  25

  Normkennis Milieu ISO 14001:2015 (uitgebreid)

  De training ‘Normkennis Milieu ISO 14001:2015’ biedt praktische uitleg van de eisen van de ISO 14001:2015 norm door middel van theorie en praktijk. Met de publicatie van deze nieuwe norm, die is opgezet volgens de ISO High Level Structure (HLS), is er gekozen voor een geactualiseerde benadering van milieumanagement.

   

  Ben jij al klaar voor een steeds sneller veranderende wereld, toenemende verwachtingen met betrekking tot de duurzame ontwikkeling en de impact daarvan op jouw organisatie? De nieuwe ISO 14001:2015 helpt je hierbij. Deze training gaat in op alle aspecten en eisen van wat deze norm van organisaties verwacht en eist.

   

  Leerdoel

  • Begrijpen wat de ISO High Level Structure – HLS inhoudt
  • Het doel en de eisen van de HLS
  • Interne & Externe factoren, context en geïnteresseerde partijen
  • Risicogebaseerd denken
  • Systematisch verandermanagement
  • Zakelijke duurzame ontwikkeling
  • ISO 14001:2015 specifieke eisen op het gebied van:o Ondersteunende processeno Uitvoering

   o Meten, Monitoren en analyse

   o Verbeteren

   

  Je leert aan de hand van praktische oefeningen jouw kwaliteitsmanagementsysteem efficiënt en effectief op te zetten en/of aan te passen aan de eisen van de ISO 14001:2015.

   

  Op dag 1 gaan we in op het doel van de HLS en eisen, met onderwerpen als de verwachtingen en eisen van je geïnteresseerde partijen (stakeholders), de daaruit voortvloeiende beïnvloedende factoren voor jouw organisatie in relatie tot je strategische doelstellingen en hoe je de kansen, maar ook bedreigingen die daaruit voortvloeien moet behandelen in relatie tot de eisen van de ISO 14001:2015. Op dag 2 komen het primaire proces, de ondersteunende processen, monitoren, meten en analyseren en verbeteren aan bod.

   

  Bestemd voor

  Deze training is bestemd voor eenieder die betrokken is bij het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van een milieumanagementsysteem of bij het verbeteren van een ingevoerd milieumanagementsysteem en voor iedereen die theoretische kennis van de eisen van de ISO 14001:2015 op wil doen.

   

  Instroomniveau

  Enige kennis van managementprincipes verhoogt de effectiviteit van deze training. Je kunt de effectiviteit van de training voor jezelf vergroten, door voorafgaand aan de training de norm door te lezen. Je kunt eventuele vragen noteren en inbrengen in de training.

   

  Meer informatie en aanmelden

  De kosten voor deze training bedragen € 875,- (excl. BTW). Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de website van DNV GL.

  Alle trainingen die DNV GL verzorgt, kunnen op aanvraag ook in jouw eigen organisatie worden gegeven. Indien gewenst kunnen de inhoud en het programma verder aan jouw wensen aangepast worden.

   

  Locatie

  Magazine TGTHR

  Wil je óók TGTHR magazine ontvangen?

  Neem een abonnement en krijg voor
  slechts € 39,- het 84 pagina's tellende magazine
  vier keer per jaar toegestuurd!

  Klik hier om een abonnement te nemen