Artikel

Amsterdam schoolt werklozen om tot ICT’er

Door | 30 december 2015 | Bron: NRC Next

De gemeente Amsterdam wil in samenwerking met ict-bedrijven en de Hogeschool van Amsterdam hoger opgeleide werklozen omscholen tot ict’ers. Dat meldt NRC Next.

 

In de regio Amsterdam staan er zo’n 12.000 ict-vacatures open. Het project ‘Make IT Work’ moet 180 werklozen met een hbo- of een wo-diploma omscholen tot software engineers. Tijdens de opleiding zullen de werklozen onderwijs volgen en bij techbedrijven werkervaring opdoen.

 

Lees meer via NRC Next

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen