Schrijf jij over duurzaamheid?

Schrijf jij over duurzaamheid en kan jij ons helpen het bedrijfsleven te verduurzamen? TGTHR biedt jou hét platform om je boodschap over te brengen. Dat is samen duurzaam ondernemen!

Bij TGTHR geloven we dat we duurzaamheid zo breed mogelijk toegankelijk kunnen maken binnen het gehele bedrijfsleven, zodat duurzaamheid mainstream wordt. Dit lukt ons niet alleen, hiervoor hebben we ook jouw hulp nodig. We hebben onze eigen redactie en een vaste groep auteurs, maar bouwen ook hard aan een actieve community van auteurs. We nodigen jou uit hier ook deel van uit te gaan maken. Heb je interessante cases, stappenplannen, columns of artikelen over duurzaamheid? Zet ze op TGTHR en bereik dié bedrijven die zich met duurzaamheid bezighouden! 

 

Deel je kennis en laat andere duurzame ondernemers en professionals hiervan leren. Deel net als de andere auteurs je artikelen zoveel mogelijk binnen jouw netwerk en help ons en jouw eigen bereik groeien!

Waaraan moet een bijdrage voldoen?

Expertise

Het is voor ons niet belangrijk of je een bekendheid of een begrip bent op het gebied van duurzaamheid, wel is het belangrijk dat je goeie kennis hebt van het onderwerp waar je over schrijft.

Bewijs

Goeie kennis alleen is niet genoeg, om de lezer te overtuigen zul je je artikelen moeten kunnen onderbouwen met bewijs. Verwijzen naar relevant onderzoek of whitepapers, of relevante voorbeelden aandragen zijn goeie manieren om dit te doen.

Originaliteit

Er wordt veel geschreven over duurzaamheid. Het is aan jou om met een originele invalshoek of mening te komen. Hiermee vergroot je de aandacht voor jouw bijdrage en creëer je interactie met jouw lezers.

Relevantie

De lezer moet direct iets met jouw bijdrage kunnen binnen zijn of haar eigen organisatie. Hou dus bij het schrijven van jouw column, stappenplan of case altijd in het achterhoofd wat de lezer ermee kan.

Uitdagend schrijven

Zorg dat je de aandacht vangt van de lezer. Schrijf je artikelen die prettig lezen en de lezer uitdagen? Dan vergroot je de kans dat de lezer blijft hangen en jou meer gaat volgen.

Waarom?

Maak gebruik van het enorme bereik van TGTHR. Wil je meer aandacht voor jouw eigen blog? Plaats je artikelen dan op TGTHR en bereik een doelgroep met dié bedrijven die zich met duurzaamheid bezighouden.

 

Wat vragen wij van jou?

Als je artikelen worden gepubliceerd op TGTHR, vragen wij je je artikel zoveel mogelijk te delen binnen je netwerk. Dit geeft jou meer aandacht maar vergroot ook het bereik en de impact van TGTHR. 

Doelgroep

TGTHR richt zich op het bedrijfsleven. Op ondernemers en professionals die gaan starten met duurzaamheid, maar ook duurzame ondernemers en professionals die al een stuk verder zijn. Hou er rekening mee dat je schrijft voor personen die bedrijfsmatig met duurzaamheid bezig zijn.

 

Hoe?

Meld je bij ons aan als auteur via redactie@tgthr.nl. Heb je een goed artikel? Stuur hem dan gewoon door!

Bekijk de richtlijnen voor het aanleveren van een artikel.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen