Before the flood
Video

Before the Flood

Door | 22 augustus 2017

In Before the Flood gaat Academy Award-winnend acteur en VN-Vredesambassadeur Leonardo DiCaprio op wereldreis om te zien wat de realiteit is van klimaatverandering. Hij wordt drie jaar lang gevolgd en confronteert de kijker onder andere met de smeltende ijskappen van Groenland, de ontbossing op Sumatra, de snelgroeiende industrialisatie in China en India en Kiribati dat dreigt onder de zeespiegel te verdwijnen.

 

Tijdens zijn reis interviewt hij individuen uit alle facetten van de samenleving die unieke, passievolle en pragmatische opvattingen geven over wat er vandaag en in de toekomst moet gebeuren om klimaatverandering een halt toe te roepen. Ook uiten prominenten en (voormalige) wereldleiders – waaronder Paus Franciscus, Ban Ki-moon, Barack Obama en Elon Musk – zich over de mogelijk catastrofale gevolgen van de door de mens veroorzaakte klimaatveranderingen.

 

Lees meer op de website van Before the Flood

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen