Duurzaamheidsverslagen

Benchmark duurzaam beleggen door verzekeraars

Door | 19 november 2015

Een kopgroep van grote, Nederlandse verzekeraars presteert steeds beter op het thema duurzaam beleggen. Het gat met de groep kleinere verzekeraars waaronder een flink aantal zorgverzekeraars wordt steeds groter. Dat concludeert de VBDO. De beleggersvereniging publiceert voor de vijfde maal de jaarlijkse benchmark ‘Verantwoord beleggen door Verzekeraars in Nederland’.

De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) is de enige beleggersvereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van institutionele en particuliere beleggers die willen bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

De VBDO maakt multinationals en beleggers bewust van hun bijdrage aan een duurzame kapitaalmarkt. Dit doet de VBDO door onderzoek te doen, (netwerk)bijeenkomsten te organiseren en vragen over duurzaamheid te stellen op aandeelhoudersvergaderingen.

 

Ga naar de benchmark duurzaam beleggen (Engelstalig) van VBDO

 

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen