Welkom bij TGTHR!

 

Hoi [firstname], leuk dat je ook lid bent geworden! 

 

Met TGTHR proberen wij zoveel mogelijk duurzame ondernemers en professionals met elkaar te verbinden. TGTHR biedt jou daarom een platform waar je contact kunt leggen met andere duurzame ondernemers en professionals, om te leren van anderen, of juist anderen te helpen of te inspireren met jouw expertise en ervaringen.

 

Samen met onze partners en journalisten bieden wij jou op de website en in het magazine hands-on artikelen die jou verder helpen met duurzaam ondernemen. Want uiteindelijk wil je niet alleen verhalen lezen, maar stappen maken. Zoek elkaar op op het discussieforum, tijdens onze Catchups of bijeenkomsten van onze partners en breid je duurzame netwerk verder uit.

 

TGTHR is een open platform, daarom geven wij jou ook de mogelijkheid een bijdrage te leveren. Zo kun je je eigen columns aanleveren of nieuws over jouw producten en diensten op de website publiceren.

 

Jouw gegevens

Naam:
E-mail: 
Gebruikersnaam: 

[firstname] [lastname]

[user_email]

[username]

 

 

ps. Voor slechts € 39,- per jaar ben je abonnee van TGTHR magazine en krijg je 4 keer per jaar het magazine thuisgestuurd!

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen