BPI Ondersteuning bij het maken van keuzes rondom biobased verpakkingsmaterialen
Artikel

BPI: Ondersteuning bij het maken van keuzes rondom biobased verpakkingsmaterialen

Door | 14 januari 2016

Biobased Packaging Innovations ondersteunt bij het maken van de juiste keuzes rondom biobased verpakkingsmaterialen.

 

‘Veel bedrijven lopen tegen dezelfde vragen aan. Welk composteerbaar alternatief is er voor mijn product? Waar is het van gemaakt? Wat kost het? En wat betekent het voor mijn verdienmodel?’, aldus verpakkingsdeskundige en managing director Caroli Buitenhuis. Buitenhuis kent de wereld van verpakkingen op haar duimpje en helpt ondernemers op weg. De wereld van kunststof verpakkingen is een ingewikkeld en chemisch verhaal. Elk product heeft andere eigenschappen en zit dus in andere plastics verpakt. Daarom staan in het expo centre van Biobased Packaging Innovations samples van biobased verpakkingsmaterialen opgesteld per productgroep, net als in de supermarkt.

 

Kom meer te weten via Biobasedpackaging.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen