Bob Hutten Met geluk geld verdienen
Video

Bob Hutten: Met geluk geld verdienen

Door | 23 september 2016 | 1 reactie

We zijn gaan geloven dat ondernemen gaat over geld verdienen; sterker nog, met geld geld verdienen is het resultaat van een doorgeschoten economie. In de ogen van Bob Hutten (bekend van o.a. de Verspillingsfabriek) gaat ondernemen echter over van betekenis willen zijn.

 

Geluk centraal stellen is voor hem van groot belang. In zijn bedrijf zijn daarom systemen, processen en procedures niet leidend, maar zijn de mensen leidend. In deze TEDx Talks neemt hij ons mee in zijn wereld waarin het draait om maatschappelijk verbeterend ondernemen en maatschappelijk relevante impact.

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

 • Oprichter Lemon Tuesday Roos van der Vuurst6 jaren geleden

  Prachtige & praktische vertaling van het begrip geluk naar succes in het bedrijfsleven. En hoewel geluk voor ieder mens wat anders betekent, begrijpt wel iedereen wat je ermee bedoelt.

 • We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

  Magazine TGTHR

  Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

  Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
  whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

  Klik hier om je aan te melden
 • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

 • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen