Kom op 15 mei ook naar De Rijtuigenloods in Amersfoort en bezoek de masterclasses:

TRIPLE-TRANSITIE ONTMOET KWALITEIT
Duurzaamheid. Circulariteit. Inclusiviteit.

Prof.dr. Jan Jonker

We leven in een tijd van transitie. Nederland -- en Europa -- zijn begonnen aan de drievoudige klus: de klimaatopgave, de energie transitie en de circulaire economie. Deze triple-transitie vraagt om technologie, zeker, maar vooral ook om anders organiseren; een sociaal-organisatorische opgave.

 

Dit is geen vraagstuk dat bedrijven en organisaties alleen aan kunnen, maar dat alleen als een gezamenlijke opgave geadresseerd kan worden. Organiseren tussen organisaties wordt daarmee een belangrijke uitdaging.

Maar wat betekent dat voor de kwaliteit? Waar komt in die ontwikkelingen de kwaliteitsvraag te liggen? Wat doen NEN (NL), BSI (UK) en ISO om u op deze aanstormende toekomst voor te bereiden?

 

Jan Jonker neemt u mee in de consequenties voor de veranderende aard van kwaliteit bij de transitie naar duurzaam en circulair ondernemen. En schetst en-passant waarom u ook na moet denken over toekomstige business modellen. Tijd om tijdig te gaan werken aan transitie.

 

Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit (Nijmegen School of Management) te Nijmegen. Zijn werk concentreert zich op het uitwerken van drie samenhangende thema’s: de opkomst van een andere economie, de WEconomy, het ontwikkelen van businessmodellen gericht op ‘duurzaamheid’, de ‘community’ en de ‘circulaire economie’ en het verkennen en ontwikkelen van waarde-transactie systemen met meer dan geld alleen. Hij schreef met ruim 40 mensen de bestseller ‘Nieuwe Business Modellen’ (2014).  De laatste tijd gaan al zijn publicaties om de vraag hoe een circulaire economie te realiseren.

HOE VERRIJKT DUURZAAMHEID/MVO HET VAK
VAN DE KAM-MANAGER?

Rob van Tilburg

Waren vroeger eisen van klanten het normstellend kader van kwaliteitszorg, tegenwoordig zijn deze vervangen door maatschappelijke verwachtingen van vele groepen stakeholders. Stond customer intimacy centraal: nu gaat het om stakeholder intimacy! En daarmee bereikt duurzaamheid / maatschappelijk verantwoord ondernemen het vakdomein van de KAM-manager. Een prachtkans om het vak verder te verrijken en ook van meer strategische betekenis te voorzien.

 

 

In deze workshop neemt Rob van Tilburg u interactief mee in de wereld van duurzaam ondernemen. Aan de orde komen megatrends, de betekenis van de Sustainable Development Goals, ontwikkelingsfasen van duurzaam ondernemen, stakeholderdialoog en de toekomstige rol van de KAM-manager en het starten met MVO.

Maar vooral is er veel ruimte voor uw vragen over het vakgebied duurzaam ondernemen!

Rob van Tilburg is als senior adviseur verbonden aan adviesbureau Sustainalize en begeleidt ondernemingen met raad en daad bij het vormgeven van duurzaam ondernemen. Hij is auteur van het boek Duurzaam Ondernemen Waarmaken, dat via praktische routes beschrijft hoe een onderneming duurzaamheid echt kan integreren in de bedrijfsvoering.

LET’S GET TGTHR!

Onder het motto ‘Let’s get TGTHR!’ creëren wij inspiratievolle bijeenkomsten voor ondernemers en professionals. De interactieve opzet van de CATCH-UPS, workshops en masterclasses zorgt voor verbinding tussen deelnemers en zet aan tot actie.

Datum & locatie

Dinsdag 15 mei 2018
12.15 - 15.00 uur

 

De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

Aanmelden

Tegelijk met deze masterclasses vindt het Jaarcongres Kwaliteit 2018 plaats in De Rijtuigenloods. Je kunt met je tickets het gehele congres bezoeken! Bekijk het complete programma op www.jaarcongreskwaliteit.nl

 

Deelname kost slechts € 195,- (inclusief uitgebreide lunch en eventuele materialen)

En samen is leuker dan alleen, daarom kan je een collega meenemen voor € 95,-

Datum & locatie

Dinsdag 15 mei 2018
12.15 - 15.00 uur

 

De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

Aanmelden

Tegelijk met deze masterclasses vindt het Jaarcongres Kwaliteit 2018 plaats in De Rijtuigenloods. Je kunt met je tickets het gehele congres bezoeken! Bekijk het complete programma op www.jaarcongreskwaliteit.nl

 

Deelname kost slechts € 195,- 

En samen is leuker dan alleen, daarom kan je een collega meenemen voor € 95,-

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen