CATCH-UP: EEN SUCCESVOLLE START MET DUURZAAM ONDERNEMEN

DATUM: 27 MAART 2018
LOCATIE: ARN RECYCLING IN TIEL

Je wilt een (succesvolle) start maken met duurzaam ondernemen. Maar wat is duurzaam ondernemen nu precies? Waar en hoe begin je? En hoe zorg je ervoor dat de verandering beklijft? Tijdens deze CATCH-UP krijg je antwoord op deze vragen.

We zien veel geslaagde voorbeelden van bedrijven die duurzaamheid een plek hebben gegeven in hun businesscase, veelal grote bedrijven en koplopers. Het MKB kijkt vaak aan de zijlijn toe. En dat terwijl starten met duurzaam ondernemen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Tijdens deze CATCH-UP word je op de hoogte gebracht over alle ins-en-outs van duurzaam onder­nemen en laten wij je zien hoe je duurzaam ondernemen aanpakt en ook hoe andere bedrijven dit gedaan hebben. De CATCH-UP duurt slechts één dagdeel, maar na afloop heb jij wel een goed beeld hoe je met jouw organisatie een succesvolle start maakt met duurzaam ondernemen.

 

De deelnemende sprekers en organisaties delen graag hun kennis én ­ervaring met je. Daarom zorgen wij ervoor dat de theorie altijd ondersteund wordt met concrete voorbeelden uit de praktijk. De CATCH-UPS zijn praktijkgericht en we houden ervan om dingen eenvoudig te houden. Ook leren we graag van elkaar, daarom zorgen we ervoor dat er veel ruimte is om te netwerken met andere deelnemers, om ervaringen te delen en van elkaar te leren.

LET’S GET TGTHR!

Onder het motto ‘Let’s get TGTHR!’ creëren wij inspiratievolle CATCH-UPS voor ondernemers en professionals. De interactieve opzet van de CATCH-UPS zorgt voor verbinding tussen deelnemers en zet aan tot actie.

Programma

12.30 uur Inloop en ontvangst
13.00 uur Introductie
13.10 uur Hoe shredderafval bijdraagt aan de circulaire economie
13.35 uur Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, wat wordt er van jou verwacht?
14.00 uur Duurzaam ondernemen in de praktijk
14.25 uur Korte pauze
14.55 uur Hoe krijg je de organisatie werkelijk mee (en wat werkt niet)
15.20 uur Interactieve sessie
16.15 uur Rondleiding bij ARN Recycling
16.45 uur Afsluiting & netwerkborrel

 

Bekijk hier het complete programma

Sprekers

Nick van Moerkerk
Linkedin  |  Twitter  |  Website
Rob van Tilburg
Linkedin  |  Twitter
Paul van Scherpenseel
Linkedin  |  Twitter  |  Website

Voor wie?

Voor ondernemers, beleidsmakers, managers en professionals die zich bezig willen gaan houden met duurzaam ondernemen.

Waarom je zou moeten komen

De CATCH-UPS draaien om kennis en netwerken. Je bent in één dagdeel volledig op de hoogte en er zijn ruim voldoende momenten om met de andere bezoekers en sprekers in gesprek te gaan. Niet alleen om je duurzame netwerk te vergroten, maar ook juist om deze te versterken.

Waar?

ARN Recycling is de gastheer van deze catch-up. ARN is dé recyclingexpert in de mobiliteitsbranche en staat voor hoogwaardige en verantwoorde autorecycling. Samen met partnerorganisaties uit de autorecyclingketen zorgt ARN ervoor dat meer dan 95% van het gewicht van afgedankte auto’s een zinvolle en duurzame bestemming krijgt. Onderdeel van de CATCH-UP is een rondleiding door de fabriek.

 

ARN Recycling
Biezenwei 3
4004 MB  TIEL

Aanmelden

De kosten voor deelname bedragen € 125,- ex. BTW.

Ook meedoen? Schrijf je hier in!

Partners

Magazine TGTHR

Wil je óók TGTHR magazine ontvangen?

Neem een abonnement en krijg voor
slechts € 39,- het 84 pagina's tellende magazine
vier keer per jaar toegestuurd!

Klik hier om een abonnement te nemen