Brochures

Circulair ondernemen in de praktijk: 50 Best Practices

Door | 27 januari 2016

Een omslag in ons denken. Daar gaat het om bij circulair ondernemen. Grondstoffen raken op en we willen de CO₂-uitstoot verminderen. Veel ondernemers willen hun bedrijfsrisico verminderen door meer zeggenschap te hebben over eigen grondstoffen.

 

Allemaal redenen om over te gaan van een lineaire naar een circulaire economie. Dat is best een uitdaging, maar het levert veel op. De publicatie ‘Circulair ondernemen? – 50 Best Practices’ van Nederland Circulair i.s.m. Nederland Circulaire Hotspot bewijst het.

In de categorieën Agrifood, Bouw & Infra, Energie, Water & Afval, Elektronica, Interieur, Papier & Druk, Recycling en Textiel geven vijftig Nederlandse ondernemers het goede voorbeeld en laten ze zien dat het kan.

 

Lees ‘Circulair ondernemen? – 50 Best Practices’

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen