Artikel

Circulaire economie in de landbouw: een onderzoek naar de mogelijkheden

Door | 23 december 2015 | Bron: Wageningen UR

Wat zijn de mogelijkheden van een circulaire economie binnen de landbouw? In de literatuur over circulaire economie is meer aandacht voor de industrie dan voor de landbouw.

 

‘En dat is jammer, want er valt veel te winnen in de landbouwsector’, meent Marie-José Smits, onderzoeker bij LEI Wageningen UR. Samen met haar collega Vincent Linderhof onderzocht zij de mogelijkheden voor hergebruik van reststromen door in te zoomen op landbouwbedrijven die dit succesvol hebben opgepakt.

 

Lees meer en download het rapport op de website van Wageningen UR

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen