Rapporten

CSR Trend Report 2016

Connecting the dots: Towards integrated value

Door | 2 maart 2016

Wat zijn de belangrijkste trends op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid? Welke richting ontwikkelt MVO zich op? Wat zijn de gevolgen daarvan voor jouw organisatie? En welke organisaties schrijven de toekomst?

 

Download gratis het CSR Trend Report (Engelstalig) en lees over de trends die zijn geïdentificeerd door het Competence Center Corporate Responsibility van Antwerp Management School op drie gebieden: het MVO-discours, MVO in bedrijf en de MVO-manager.

 

Het CSR Trend Report is gebaseerd op interviews met experts en ervaringsdeskundigen, nationale en internationale thought leaders, best practices en observaties uit de literatuur en praktijkrapporten. Het rapport biedt een overzicht van de twintig belangrijkste MVO-trends die inzicht geven in de toekomst van MVO en de implicaties hiervan voor de rol die jouw organisatie speelt in het creëren van een duurzame toekomst.

 

Download het rapport ‘Connecting the dots: towards integrated value’ van Antwerp Management School

Bezoek het MVO Trend Event n.a.v. het rapport op 23 juni

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen