De behoefte aan sociale innovatie biedt flexwerk kansen
Artikel

De behoefte aan sociale innovatie biedt flexwerk kansen

Door | 24 februari 2016 | Bron: Flexnieuws.nl

Duurzaam ondernemen, goed omgaan met personeel, nieuwe mogelijkheden onderzoeken voor de inzet van flex, kennis en knowhow verkopen, diversiteit inzetten… het zijn allemaal manieren om sociale innovatie een kans te geven en daar verdienmodellen op los te laten.

 

Han Mesters, Sector Banker Zakelijke Dienstverlening bij ABN AMRO, ziet dit ook als een noodzakelijke reactie op de margedruk waar de flexbranche mee kampt. In een interview op flexnieuws.nl beschrijft hij zeven golven waarop de economie en de samenleving bewegen, en hoe de flexbranche (maar ook andere zakelijk dienstverleners) hierop kunnen meebewegen.

 

Lees verder op flexnieuws.nl

Lees het gehele visierapport ‘De Future Shift op snelheid’ van ABN AMRO

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen