circulaire economie
Video

Animatie toont hoe de circulaire economie precies werkt

De circulaire economie

Door | 22 maart 2016

Hoe maak jij als ondernemer je product of dienst? En weet je al wat de circulaire economie voor jouw bedrijf kan betekenen?

 

In ons huidige economische systeem, vernietigen we producten aan het einde van hun levensduur. In de circulaire economie is dat anders. Circulaire economie draait om hergebruik van producten en materialen, daarmee wordt waardeverlies voorkomen. Hoe het precies werkt in de circulaire economie zie je in deze animatie van MVO Nederland:

 

 

Lees meer over de circulaire economie op de thema-pagina

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen