Video

De CO2 Prestatieladder in één minuut

Door | 12 januari 2016

Binnen de bedrijfsvoering, in projecten en in de keten kan vaak nog veel winst behaald worden in energiebesparing.

 

De CO₂-Prestatieladder is een instrument dat de CO₂-uitstoot van een bedrijf in kaart brengt, en helpt bij het efficiënt gebruik van materialen en duurzame energie. De ladder bestaat uit vijf verschillende niveaus. Het niveau dat een bedrijf heeft bereikt in het verminderen van CO₂-uitstoot wordt beloond met een gunningvoordeel bij aanbestedingen.

Deze video geeft een uitleg van de CO₂-Prestatieladder in één minuut.

 

 

Lees meer over de CO₂-Prestatieladder in de kennisbank

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen