De marketing van duurzaamheid
Artikel

De marketing van duurzaamheid

Door | 15 februari 2016

Hoe krijg ik mijn duurzame product of dienst verkocht? En hoe zorg ik ervoor dat duurzaamheid ook meespeelt in mijn imago bij de klant? In het in 2015 gelanceerde Trendrapport van MVO Nederland staat ook: duurzaamheid verkoopt niet.

 

Maar wat dan wel? In de parallelsessie ‘de marketing van duurzaamheid’ op het MVO Nederland Nieuwjaarsevent 2016 deelden marketingexpert Bart Brüggenwirth (B-open) en Chantal Engelen, oprichter van Kromkommer, inspiratie. Op de website van MVO Nederland is een verslag van deze workshop te vinden en kun je tevens de slides downloaden.

 

Lees het verslag ‘De marketing van duurzaamheid’

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen