De mens een merkwaadige trend in de creatieve industrie
Artikel

GOC publiceert nieuwe trends

De mens een merkwaardige trend in de creatieve industrie

Door | 8 februari 2016 | Bron: KVGO.NL

Net als voorgaande jaren onderzocht GOC de Trends in de creatieve industrie. De mens is deze keer een merkwaardige trend. Duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie vormen hoofdthema’s in de editie van 2015. Bij innovatie draait het veel meer om sociale aspecten dan nieuwe technieken.

 

Dat onderzoekgegeven is het uitgangspunt voor ‘Trends in de creatieve industrie, innovaties, arbeidsmarkt en beroepsonderwijs’, de jaarlijkse uitgave van kenniscentrum GOC. Het onderzoek biedt een schematisch overzicht van de mate waarin bedrijven in de creatieve industrie met het onderwerp bezig zijn en kijkt naar flexibel organiseren, talentontwikkeling, innovatieve bedrijfscultuur, verdienmodellen en samenwerking met andere organisaties.

 

Lees het artikel ‘Trend 2015: de mens in de hoofdrol’ op kvgo.nl

Download het onderzoek ‘De mens – een merkwaardige trend’ van GOC

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen