Video

De milieubarometer

Door | 7 januari 2016

De Milieubarometer maakt de milieuprestatie, CO₂-footprint en bijbehorende kosten van je bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar.

 

Je vult gegevens over energie, water, afval, emissies, vervoer en papierverbruik in. Vervolgens zie je welke milieu-aspecten het meest bijdragen aan de totale milieuscore en bijbehorende kosten van je bedrijf. De Milieubarometer is geschikt voor bedrijven uit alle bedrijfstakken. Voor diverse branches is een gemiddelde Milieubarometer gepubliceerd, waarmee je je eigen scores kunt vergelijken.

 

 

Lees meer over de Milieubarometer in de kennisbank

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen