De verslaving van een circulaire inkoper
Artikel

Bij ABN Amro worden de principes van de circulaire economie steeds meer toegepast

De verslaving van een circulaire inkoper

Door | 24 maart 2016 | Bron: ABN AMRO

‘Telkens als ik in ons hoofdkantoor iemand het liftdisplay in de hal zie bedienen, onderdruk ik een kleine glimlach. Grote kans dat mijn collega geen flauw benul heeft waarom je tegenwoordig de verdieping buiten de liften intoetst, en niet erbinnen. Simpel: software in de liften zorgt voor de meest efficiënte route van vier liften langs de twintig verdiepingen. Dat is niet alleen goedkoper, maar ook een stuk zuiniger.’

 

Dat schrijft Frits Lampe, Procurement Consultant bij ABN Amro, in zijn blog. Bij ABN Amro worden de principes van de circulaire economie steeds meer toegepast, en dat werkt volgens hem heel erg verslavend. De kennis over circulaire economie groeit letterlijk bij elk nieuw contract dat gesloten wordt, inmiddels tot het niveau dat zelfs de zakelijke klanten worden geadviseerd over hoe je kunt inkopen volgens circulaire principes.

 

Lees de blog ‘De verslaving van een circulaire inkoper’ bij ABN Amro

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen