Diverzio Dashboard gezond lekker eten en minder verspilling
Tools

Snel inzicht in maaltijdtevredenheid, duurzame inkoop, voedselverspilling en financiën

Diverzio Dashboard: gezond lekker eten en minder verspilling

Door | 8 april 2016

Het Diverzio Dashboard helpt de maaltijdvoorziening in de zorg te verduurzamen. Het integraal kijken naar eten en drinken en de totale zorgketen is daarbij het vertrekpunt. Naast duurzame inkoop wordt ook gekeken naar verduurzaming van processen om bijvoorbeeld voedselverspilling te beperken.

 

De maaltijdbeleving en waardering van de gast, patiënt of bewoner is het vertrekpunt. De kosten worden altijd integraal berekend. Wat kost nu echt een goede gezonde duurzame maaltijd? Hoe belangrijk is deze maaltijd? En wat levert het op?

 

Met het online Diverzio Dashboard stel je gemakkelijk vast hoe jouw maaltijdvoorziening ervoor staat op het gebied van maaltijdtevredenheid, duurzame inkoop, voedselverspilling en financiën. Op het dashboard zie je in een oogopslag waar je staat en heb je snel inzicht in wat je kunt verbeteren of bijsturen. Je houdt je voortgang in de gaten, maakt gefundeerde keuzes, ziet de resultaten overzichtelijk terug en kunt de belangrijkste gegevens gemakkelijk met collega’s delen. Dit is de integrale werkwijze in de praktijk: duurzaam inkopen, duurzaam bereiden, slim organiseren en goed communiceren. En dan: kwaliteit en tevredenheid omhoog, verspilling en kosten naar beneden.

 

Lees meer over Diverzio Dashboard op de website