Diverzio Dashboard gezond lekker eten en minder verspilling
Tools

Snel inzicht in maaltijdtevredenheid, duurzame inkoop, voedselverspilling en financiën

Diverzio Dashboard: gezond lekker eten en minder verspilling

Door | 8 april 2016

Het Diverzio Dashboard helpt de maaltijdvoorziening in de zorg te verduurzamen. Het integraal kijken naar eten en drinken en de totale zorgketen is daarbij het vertrekpunt. Naast duurzame inkoop wordt ook gekeken naar verduurzaming van processen om bijvoorbeeld voedselverspilling te beperken.

 

De maaltijdbeleving en waardering van de gast, patiënt of bewoner is het vertrekpunt. De kosten worden altijd integraal berekend. Wat kost nu echt een goede gezonde duurzame maaltijd? Hoe belangrijk is deze maaltijd? En wat levert het op?

 

Met het online Diverzio Dashboard stel je gemakkelijk vast hoe jouw maaltijdvoorziening ervoor staat op het gebied van maaltijdtevredenheid, duurzame inkoop, voedselverspilling en financiën. Op het dashboard zie je in een oogopslag waar je staat en heb je snel inzicht in wat je kunt verbeteren of bijsturen. Je houdt je voortgang in de gaten, maakt gefundeerde keuzes, ziet de resultaten overzichtelijk terug en kunt de belangrijkste gegevens gemakkelijk met collega’s delen. Dit is de integrale werkwijze in de praktijk: duurzaam inkopen, duurzaam bereiden, slim organiseren en goed communiceren. En dan: kwaliteit en tevredenheid omhoog, verspilling en kosten naar beneden.

 

Lees meer over Diverzio Dashboard op de website

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen