Duurzame inzetbaarheid, droom of nachtmerrie
Artikel

Duurzame inzetbaarheid, droom of nachtmerrie?

Door | 12 april 2016 | Bron: ORinformatie.nl

Hoe hou je medewerkers duurzaam inzetbaar en wat kan/moet je zelf als medewerker doen om duurzaam inzetbaar te blijven? Hoogleraar Aukje Nauta heeft het over een nachtmerrie die duurzame inzetbaarheid heet. En dat deze vervangen moet worden door de droom van duurzaam kneedbaar werk.

 

Een prikkelende gedachte en iets waar ondernemingsraden zeker over na moeten denken. Want het werk aanpassen aan de medewerker is een totaal ander uitgangspunt dan die van de medewerker geschikt houden voor de functie. Niet langer passen we de mens aan het werk aan, maar voegen we het werk naar de wensen en behoeften van de mens.

 

Lees verder op ORinformatie.nl

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen