Video

Dutch Windwheel

Door | 4 januari 2016

Het is een uniek landmark dat de skyline van Rotterdam nog spectaculairder maakt: de Dutch Windwheel. Het moet de meest innovatieve windmolen ter wereld, en hét duurzame icoon van de toekomst worden.

 

Ontworpen voor demontage en hergebruik, en gebouwd met materialen afkomstig uit de regio, wordt het een dynamische etalage voor allerlei innovaties op het gebied van technologie, energie en water. Een van die innovatieprojecten is de doorontwikkeling van de mede door TU Delft ontwikkelde EWICON techniek, die windenergie omzet in elektriciteit zonder draaiende onderdelen.

 

 

Kijk voor meer informatie op www.dutchwindwheel.com

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen