Artikel

Duurzaam aan de slag met het Kaartenboek duurzame inzetbaarheid

Door | 7 januari 2016 | Bron: CAOP

De toenemende dynamiek op de arbeidsmarkt in combinatie met het doorwerken tot op latere leeftijd vormen een dwingende reden om na te denken over duurzame inzetbaarheid. Dat zegt de Argumentenfabriek in het nieuwe Kaartenboek duurzame inzetbaarheid.

 

Samen met een denktank van deskundigen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en het ministerie SZW heeft de Argumentenfabriek het begrip duurzame inzetbaarheid geanalyseerd en nagedacht over wat dat kan betekenen voor nieuwe dienstverlening. Hoe zou nieuwe dienstverlening op het gebied van duurzame inzetbaarheid er uit kunnen zien, met de huidige wet- en regelgeving?

 

Lees verder op de website van caop

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen