Artikel

Duurzaam beleggen en groen sparen doe je zo!

Door | 13 januari 2016 | Bron: hetkanwel.net

Tegenwoordig is het moeilijk de bomen door het bos te zien als het gaat om sparen of beleggen.

 

Natuurlijk wil je dat jouw geld niet bij een foute wapenhandelaar terechtkomt, maar aan de andere kant wil je ook een zo hoog mogelijk rendement behalen. In het dossier Duurzaam Sparen & Beleggen van hetkanWel is een mooi stappenplan uiteengezet voor wie graag duurzaam wil beleggen en groen sparen, maar niet weet waar te beginnen.

 

Bekijk het stappenplan op hetkanwel.net

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen