Samen maken we duurzaam ondernemen mainstream
Video

Samen maken we duurzaam ondernemen mainstream

Door | 6 juni 2016

Als mede-initiatiefnemer en hoofdredacteur ben ik aan TGTHR verbonden. Waarom? Omdat ik geloof in het nut en de noodzaak van TGTHR.

 

TGTHR wil er voor zorgen dat duurzaam ondernemen écht mainstream wordt. Wat daarbij voor mij extra belangrijk is, is dat TGTHR opgezet is als een open platform. Dat betekent dat de inhoud van TGTHR niet alleen wordt gemaakt door journalisten, maar ook door jou. Juist door jou. En dat vind ik belangrijk, omdat het delen van kennis, ervaring, visies en ideeën op het gebied van duurzaam ondernemen misschien wel hét mechanisme is om duurzaamheid te versnellen. Bekijk hier het filmpje waarin ik uitleg waarom ik TGTHR belangrijk vind.

 

Lars Moratis