Samen maken we duurzaam ondernemen mainstream
Video

Samen maken we duurzaam ondernemen mainstream

Door | 6 juni 2016

Als mede-initiatiefnemer en hoofdredacteur ben ik aan TGTHR verbonden. Waarom? Omdat ik geloof in het nut en de noodzaak van TGTHR.

 

TGTHR wil er voor zorgen dat duurzaam ondernemen écht mainstream wordt. Wat daarbij voor mij extra belangrijk is, is dat TGTHR opgezet is als een open platform. Dat betekent dat de inhoud van TGTHR niet alleen wordt gemaakt door journalisten, maar ook door jou. Juist door jou. En dat vind ik belangrijk, omdat het delen van kennis, ervaring, visies en ideeën op het gebied van duurzaam ondernemen misschien wel hét mechanisme is om duurzaamheid te versnellen. Bekijk hier het filmpje waarin ik uitleg waarom ik TGTHR belangrijk vind.

 

Lars Moratis

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen