Zó gaan duurzaam ondernemen en succesvol ondernemen samen!
Video

Ondernemerscollege door Marga Hoek

Zó gaan duurzaam ondernemen en succesvol ondernemen samen!

Door | 29 februari 2016

Volgens Marga Hoek kunnen meer ondernemingen zich richten op duurzaam ondernemen én succesvol ondernemen. Maar hoe kun je als ondernemer waarde toevoegen op financieel, sociaal en ecologisch gebied?

 

In dit ondernemerscollege laat ze het belang hiervan zien en vertelt ze aan de hand van voorbeelden hoe het toe te passen is. In Marga’s woorden: ‘De economie is er voor de wereld, de wereld niet voor de economie.’

 

Marga Hoek is algemeen directeur van De Groene Zaak, ook is zij initiator en voorzitter van Het Groene Brein. Marga oefent diverse directierollen en bestuurlijke functies uit en heeft ervaring in zowel de publieke als de private sector. In het ONL schaduwkabinet neemt ze plaats als minister van energie.

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen