Whitepapers

Duurzaam Vitaal: Aan de slag met werkstress

Door | 4 januari 2016

In de gratis whitepaper ‘Duurzaam vitaal – aan de slag met werkstress’ neemt Saskia de Bel, woordvoerder bij de NIP projectgroep ‘Work-Life Balance’, je mee langs een viertal wegen naar duurzame vitaliteit. Met behulp van praktische tips kun je direct aan de slag met werkstress.

 

In VIA fysiek wordt de invloed die gezonde voeding en beweging hebben op duurzame vitaliteit en hoe organisaties hier een rol in kunnen spelen benoemd. In VIA persoon wordt ingegaan op zelfsturing en veerkracht als belangrijke individuele factoren voor vitaliteit, en worden mogelijkheden aangereikt om medewerkers hierin te ontwikkelen. VIA werkcontext beschrijft vooral de mogelijkheden voor interventies door werkgevers vanuit de invalshoek van de positieve psychologie. Tot slot gaat VIA balans in op concrete mogelijkheden om de gevolgen van werkstress bij medewerkers te verkleinen en de balans te helpen herstellen.

 

Download gratis de whitepaper ‘Aan de slag met werkstress’ van BCA op de website van PW de Gids

Deel dit artikel

[sharify]
Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen