Achter de schermen duurzaamheid in de rijksbedrijfsvoering
Video

Achter de schermen: duurzaamheid in de rijksbedrijfsvoering

Door | 11 februari 2016

Mensen kijken vaak kritisch naar de overheid. Daarbij wordt geredeneerd dat wanneer de overheid het beleid dat zij voorstaat niet zelf in de praktijk brengt, het blijkbaar toch niet zo belangrijk is. Of te moeilijk.

 

Daarom is het belangrijk dat de overheid het goede voorbeeld geeft in de eigen rijksbedrijfsvoering. Zo stimuleert de Rijksoverheid de opwekking van hernieuwbare energie, groene groei in het bedrijfsleven, energiebesparing, arbeidsparticipatie en bijvoorbeeld de transitie naar een circulaire en biobased economie.

Deze video van PIANOo laat mooie praktijkvoorbeelden zien en geeft een impressie van de doelstellingen.

 

 

Lees ook de publicatie ‘Van oude uniformen handdoeken maken’ van de rijksoverheid

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen