Event

Duurzaamheids masterclasses

Door | 19 april 2018

Op 15 mei a.s. organiseert TGTHR twee duurzaamheids masterclasses met Jan Jonker en Rob van Tilburg.

 

Triple-transitie ontmoet kwaliteit – Duurzaamheid. Circulariteit. Inclusiviteit

We leven in een tijd van transitie. Nederland — en Europa — zijn begonnen aan de drievoudige klus: de klimaatopgave, de energie transitie en de circulaire economie. Deze triple-transitie vraagt om technologie, zeker, maar vooral ook om anders organiseren; een sociaal-organisatorische opgave.Dit is geen vraagstuk dat bedrijven en organisaties alleen aan kunnen, maar dat alleen als een gezamenlijke opgave geadresseerd kan worden. Organiseren tussen organisaties wordt daarmee een belangrijke uitdaging.

Jan Jonker neemt je mee in een verkenning van toekomstige business modellen en schetst en-passant de consequenties voor de veranderende aard van kwaliteit. Nieuwe en niet vrijblijvende KPI’s zullen hun intrede doen. Tijd om tijdig te gaan werken aan transitie.

 

Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?

Rob van Tilburg neemt je in zijn masterclass ‘Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?’ interactief mee in de wereld van duurzaam ondernemen. Aan de orde komen megatrends, de betekenis van de Sustainable Development Goals, ontwikkelingsfasen van duurzaam ondernemen, stakeholderdialoog en de toekomstige rol van de KAM-manager en het starten met MVO. Maar vooral is er veel ruimte voor uw vragen over het vakgebied duurzaam ondernemen!

 

Let’s get TGTHR!

Onder het motto ‘Let’s get TGTHR!’ creëren wij inspiratievolle bijeenkomsten voor ondernemers en professionals. De interactieve opzet van de CATCH-UPS, workshops en masterclasses zorgt voor verbinding tussen deelnemers en zet aan tot actie.

 

Bekijk hier de complete inhoud en programma