Event

Duurzaamheids masterclasses

Door | 19 april 2018

Op 15 mei a.s. organiseert TGTHR twee duurzaamheids masterclasses met Jan Jonker en Rob van Tilburg.

 

Transitie in business modellen

De masterclass van prof.dr. Jan Jonker is getiteld ‘Transitie in business modellen. Nederland heeft gekozen voor transitie. De Grote Opgaven voor de komende tien jaar minstens zijn de energietransitie, de klimaatopgave en de circulaire economie. Het moet anders, massaal en radicaal. Maar als alles verandert wat is dan de impact op de bestaande business en meer in het bijzonder op business modellen.

Jan Jonker neemt je mee in een verkenning van toekomstige business modellen en schetst en-passant de consequenties voor de veranderende aard van kwaliteit. Nieuwe en niet vrijblijvende KPI’s zullen hun intrede doen. Tijd om tijdig te gaan werken aan transitie.

 

Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?

Rob van Tilburg neemt je in zijn masterclass ‘Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?’ interactief mee in de wereld van duurzaam ondernemen. Aan de orde komen megatrends, de betekenis van de Sustainable Development Goals, ontwikkelingsfasen van duurzaam ondernemen, stakeholderdialoog en de toekomstige rol van de KAM-manager en het starten met MVO. Maar vooral is er veel ruimte voor uw vragen over het vakgebied duurzaam ondernemen!

 

Let’s get TGTHR!

Onder het motto ‘Let’s get TGTHR!’ creëren wij inspiratievolle bijeenkomsten voor ondernemers en professionals. De interactieve opzet van de CATCH-UPS, workshops en masterclasses zorgt voor verbinding tussen deelnemers en zet aan tot actie.

 

Bekijk hier de complete inhoud en programma

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil je óók TGTHR magazine ontvangen?

Neem een abonnement en krijg voor
slechts € 39,- het 84 pagina's tellende magazine
vier keer per jaar toegestuurd!

Klik hier om een abonnement te nemen