Event

Duurzaamheids masterclasses

Door | 19 april 2018

Op 15 mei a.s. organiseert TGTHR twee duurzaamheids masterclasses met Jan Jonker en Rob van Tilburg.

 

Triple-transitie ontmoet kwaliteit – Duurzaamheid. Circulariteit. Inclusiviteit

We leven in een tijd van transitie. Nederland — en Europa — zijn begonnen aan de drievoudige klus: de klimaatopgave, de energie transitie en de circulaire economie. Deze triple-transitie vraagt om technologie, zeker, maar vooral ook om anders organiseren; een sociaal-organisatorische opgave.Dit is geen vraagstuk dat bedrijven en organisaties alleen aan kunnen, maar dat alleen als een gezamenlijke opgave geadresseerd kan worden. Organiseren tussen organisaties wordt daarmee een belangrijke uitdaging.

Jan Jonker neemt je mee in een verkenning van toekomstige business modellen en schetst en-passant de consequenties voor de veranderende aard van kwaliteit. Nieuwe en niet vrijblijvende KPI’s zullen hun intrede doen. Tijd om tijdig te gaan werken aan transitie.

 

Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?

Rob van Tilburg neemt je in zijn masterclass ‘Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?’ interactief mee in de wereld van duurzaam ondernemen. Aan de orde komen megatrends, de betekenis van de Sustainable Development Goals, ontwikkelingsfasen van duurzaam ondernemen, stakeholderdialoog en de toekomstige rol van de KAM-manager en het starten met MVO. Maar vooral is er veel ruimte voor uw vragen over het vakgebied duurzaam ondernemen!

 

Let’s get TGTHR!

Onder het motto ‘Let’s get TGTHR!’ creëren wij inspiratievolle bijeenkomsten voor ondernemers en professionals. De interactieve opzet van de CATCH-UPS, workshops en masterclasses zorgt voor verbinding tussen deelnemers en zet aan tot actie.

 

Bekijk hier de complete inhoud en programma

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen