Artikel

Duurzame inzetbaarheid bij Scania

Door | 24 december 2015 | Bron: Blikopwerk.nl

Philip Blom is manager bij het Health Center van Scania – een internationaal bedrijf met wereldwijd meer dan 35.000 werknemers — in Zwolle en vertelt met trots over hun duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

 

Scania heeft zelf een visie op duurzame inzetbaarheid ontwikkeld: het Global Health Principle. Dit gaat uit van respect voor de individuele medewerker en pro-actief bevorderen van gezondheid. En dit werkt. ‘Onze mensen zijn trots op wat ze maken. Bevlogenheid en werkvermogen scoren heel hoog in de organisatie. Het verzuim is nu vier keer zo laag als 15 jaar geleden.’

Het artikel sluit af met een aantal tips voor het maken en het uitvoeren van gezondheidsbeleid.

 

Lees meer op Blikopwerk.nl

 

Deel dit artikel

[sharify]

Reacties

We hopen dat de discussies die plaatsvinden op TGTHR energiek en constructief zijn en aanzetten tot nadenken! Om een reactie te kunnen plaatsen moet je je inloggen of gratis registreren. Je eerste reactie moet door de redactie worden goedgekeurd. De hieropvolgende reacties worden automatisch geplaatst. De redactie houdt zich het recht voor te lange reacties in te korten. Reacties die overdreven commercieel, kleingeestig, beledigend of off-topic zijn, kunnen door de redactie worden verwijderd. Alle berichten worden eigendom van TGTHR.

Magazine TGTHR

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de laatste duurzame artikelen,
whitepapers, events en interessante blogs! Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om je aan te melden
  • We willen allemaal duurzaam bezig zijn, maar óók blijven ondernemen. Daarom informeren wij je met zorgvuldig geselecteerde artikelen over duurzaam ondernemen. Hiermee willen wij je verbinden met ons netwerk én handvatten geven om een succes te maken van duurzaamheid binnen jouw organisatie.

  • Copyright 2018 | TGTHR, samen duurzaam ondernemen